• Welkom bij Doornwaard Bronbemaling & Diepdrainage BV.
  • Specialist in drainage en bronnering
  • Welkom bij Doornwaard Bronbemaling & Diepdrainage BV.
  • Specialist in drainage en bronnering

Drainage

Aannemersbedrijf Doornwaard richt zich al sinds 1965 op drainage en mag zich gerust specialist noemen op dit vakgebied. Drainage komt neer op het ontwateren van de bodem; overtollig vocht afvoeren door het aanleggen van buizen onder de grond.

Lees meer

Bronbemaling

Vanaf 1996 heeft Aannemersbedrijf Doornwaard zich gespecialiseerd in de aanleg van bronbemaling. Bij bronbemaling word grondwater tijdelijk aan de bodem onttrokken met als doel droge ondergrond te verkrijgen, t.b.v. aanleg van kelders, zwembaden, riolering etc.

Lees meer

Verhuur

Voor het huren van pompen moet u bij Aannemersbedrijf Doornwaard zijn! We verhuren vuilwaterpompen, zuigerpompen (Elektrisch en Diesel) en afvoerleidingen met diverse hulpstukken.

Lees meer

Fotoalbum

In dit fotoalbum kunt u een kijkje nemen achter de schermen van Aannemersbedrijf Doornwaard, specialist in drainage en bronnering. We hebben hier enkele foto’s van diverse werkzaamheden en tevens kunt u zien met welk materiaal wij werken.

Lees meer

Onze vestiging

Onze vestiging staat in het Overijsselse Nieuwleusen. Projecten voeren we door heel Nederland uit. Agrariërs, particulieren, aannemers, gemeenten en provincies maken gebruik van onze diensten. Neem eens contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Lees meer

Contact

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Aannemersbedrijf Doornwaard, specialist in drainage en bronnering!

Lees meer